![]() |
|
Dobrodoli, Gost
Prijava - Registracija. Zaboravljena ifra? |
Dobrodošli na forum UU Prepelica
(0 posjeta)
|
Dobro došli dragi prepeličari na prvi specijalizirani forum prepeličara ja sam Ivica Perečinec osnivač i predsjednik udruge. Na ovom forumu će biti obavijesti o radu uduge također moći ćemo se povezati sa članovima izvan Hrvatske i surađivati sa njima. Udruga je stvorena da se povežu prepeličari iz cijele Hrvatske pa i šire da se unaprijedi proizvodnja, uzgoj, jato ili prodaja, te da se svakom olakša uzgoj tako da čemo mi osnivači u suradnji sa vama otkrivati i riješavati probleme oko uzgoja nabave ili plasmana na tržište. Također ćemo nabavljati za članove udruge po što povoljnijim cijenama opremu za uzgoj npr.hranilice, poilice,gajbe, inkubatore, hranu, vitamine, literaturu itd. sve to će biti na našoj stranici dostupno svima ne samo članovim. Udruga će biti jedinstvena ako i vi pripomognete u razvoju i unaprijeđenju stoga da ne gnjavim dalje pišite pitajte i zabavljajte se sa nama i uživajte u stvaranju povijesti uzgoja prepelica. |
|
| Stranica: 123 |
|
TEMA: Dobrodošli na forum UU Prepelica
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Stranica: 123 |