Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Dobro došli dragi prepeličari na prvi specijalizirani forum prepeličara ja sam Ivica Perečinec osnivač i predsjednik udruge.
Na ovom forumu će biti obavijesti o radu uduge također moći ćemo se povezati sa članovima izvan Hrvatske i surađivati sa njima.
Udruga je stvorena da se povežu prepeličari iz cijele Hrvatske pa i šire da se unaprijedi proizvodnja, uzgoj, jato ili prodaja, te da se svakom olakša uzgoj tako da čemo mi osnivači u suradnji sa vama otkrivati i riješavati probleme oko uzgoja nabave ili plasmana na tržište.
Također ćemo nabavljati za članove udruge po što povoljnijim cijenama opremu za uzgoj npr.hranilice, poilice,gajbe, inkubatore, hranu, vitamine, literaturu itd. sve to će biti na našoj stranici dostupno svima ne samo članovim.
Udruga će biti jedinstvena ako i vi pripomognete u razvoju i unaprijeđenju stoga da ne gnjavim dalje pišite pitajte i zabavljajte se sa nama i uživajte u stvaranju povijesti uzgoja prepelica.
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Dobrodošli na forum UU Prepelica
Odgovor:Dobrodošli na forum UU Prepelica Prije 8 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: -1
Pozdrav svima,evo da se i ja predstavim,ja sam Marin Vuksan,blagajnik Udruge uzgajatelja prepelica.

Na inicijativu nekolicine uzgajatelja prepelica,kako uzgajatelja za potrebe konzumnih jaja i mesa,tako i uzgajatelja egzotičnih vrsta prepelica,osnovana je Udruga uzgajatelja prepelica,sa ciljom promidžbe,unapređenja te edukacijom šire javnosti o pojedinostima o uzgoju,vrstama i koristi prepelica.

Udruga uzgajatelja prepelica službeno počinje sa radom 01.12.09', pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u razmijeni iskustava,prijedlozima i kritikama,i naravno ugodnom druženju.
Marin
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Spol: Muško Lokacija: Zagreb _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.

Odgovor:Dobrodošli na forum UU Prepelica Prije 8 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0
pozdrav ljubitelji prepelica
zanima me kakve sve vrste držite ja trenutno imam sam japanske .
i trebam nabaviti kalifornijske .te me zanima naša domaća puć pura
roda
Fresh Boarder
graphgraph

Odgovor:Dobrodošli na forum UU Prepelica Prije 8 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2
bravo blagajniče pa i ti si se priključijo nama e simpa ti je ova prepelica
prepelica1
Fresh Boarder
graph

Odgovor:Dobrodošli na forum UU Prepelica Prije 8 Mjeseci Karma: 0
Zdravo svima.

Ja sam Zoran iz Makedonije, odgajivac japanske prepelice.

Zeleo bih da delim iskustva sa svim uzgajivacima preplice, i to ne samo japanske. Zao mi je samo sto nemam pristup do foruma o kuci, nego moram ovako da se snalazim.

Zamolio bih administratore da vide u cemu je problem, jer mi je IP adresa blokirana za celo vreme, i blokada ne spada. Probao sam ono sto sam mogo, kolko razumem, ali ne pomaze.

Nadam se da ce ovo da se resi i da cemo se druziti vise.

Pozdrav iz Makedonije.
Perceval
Fresh Boarder
graphgraph

Прогон по блогам, форумам и каталогам от seo-progon.ru Prije 1 Mjesec, 3 Tjedana  

mazablog123 Prije 1 Mjesec, 2 Tjedana Karma: 0
empty"/nnseo блог
Henarreni
Fresh Boarder
graphgraph
Korisnik Offline

Idi na vrhStranica: 123